Категории
Новини
Бюлетин
ТОП продукти
Водещи продукти
Анкета

Информация

 • Телефони за връзка Вносител и управител 0876666419 Елена Ягодинская, Менед/консултант 0893966559 Виолета Тасева.
  Име / Име на фирма: ЛАШД КОСТ СЕЛИНГ ООД
  Адрес: бул. България 73, София, 5800
  Вземи стоката лично оттук: бул.Българиа 73
  Телефон: +359876666419
  Email: canninailart [at] gmail.com
  Уебсайт: http://www.canninailart.com
  Име на магазин: Nail Cocktail Butique
  Данъчен номер: BG 202618588
  Лице за контакт: Елена Ягодинская
  Телефон: +359876666419
  Еmail адрес: canninailart [at] gmail.com
  Гел лакове Canni наистина приличат на легендарния шеллак. Тези бутилки са по-различни, с изключение на името. Обемът на същото е 7.3 мл. Флаконите са непрозрачни, оцветени в цвета на шеллак, че е вътре с малка разлика. Трябва да се отбележи, че Canni гел за нокти почти без мирис и работи с него никога няма да бъде главоболие. !! ПРИЧИНИ ЗА ОТКЪСВАНЕ И ОТЛЕПВАНЕ НА ГЕЛ ЛАКА !! 1.Тънки и чупливи нокти 2.Лошо обезмаслена нокътната плоча 3.Рязко сменяне на температурата (примерно,веднага отидохте в сауна или излязохте на студено без ръкавици) 4.Ползване на антибиотици 5.Прием на хормонални лекарства 6.Критични дни 7.Използване на битова химия без ръкавици 8.Незапечатани краища (запечатването е необходимо - база,цвят,топ) 9.Дебел слой на гел лака 10.Не се препоръчва да има контакт с вода първите 2 часа
 • » С куриерска фирма Еконт.
  Доставка от 3.60лв. до офис на Еконт. Последна цена зависи от стоимост на поръчката и от адреса на доставка. Цена до личен адрес от 5.60лв.
  Доставка за сметка на купувача със куриерска фирма Еконт (за доставки в цялата страна). Или с поща в други страни. Цената варира според стойноста на поръчката и населеното място, в който ще бъде доставена пратката . Доставката се извършва до 1-2 работни дни за населените места, в които Еконт имат офиси. Предлагаме доставка не само до адрес на клиента, а и до офис на Еконт, с което реалната цена на доставката е между 4.20 -6лв и до личен адрес 6-8лв. Удобството на доставката до офис на Еконт е също за клиенти, които са в движение и не могат да чакат доставката на адрес. Често пъти пускаме пратките за Еконт на същ ден от поръчката. Това значи, че ще може да получите поръчката си на следващ ден от направата и. Молим ако изберете вариант за доставка до офис на Еконт, да бъде написано възможно най-ясно. Например "Еконт София Фондови жилища - до поискване"
 • » С наложен платеж
  Еконт
  1.Преглеждате продуктите и натискате бутона "Добави" за този продукт, който искате да добавите във Вашата количка за пазаруване. 2. След приключване избора на продукти отивате на "Количка" (горе в дясно) влизайки в количка вие виждате какво сте добавили в нея. От там може да махнете даден продукт, ако желаете. Доставка с Еконт до офис или ваш адрес до 24 часа. 3. Отстъпки не важи за категория ОФЕРТИ.
 • » Отстъпка на база стойността на настоящата поръчка
  Стойност на поръчкаОтстъпка
  0 лв99,99 лв-
  100 лв 20%
  » Отстъпка на база стойността на всички поръчки, направени досега
  Стойност на поръчкаОтстъпка
  0 лв299,99 лв-
  300 лв 15%
  При получаване на пратката цена с отстъпка коя имаме на този месец. Отстъпки не важи за артикули в категория ОФЕРТИ.
 • Име
  Вашият Еmail адрес
  Телефон
  Тема
  Текст на съобщението